Waarom Club Santee

voor Leefstijl Verandering

Voor de een betekent dat wat anders dan voor een ander. Of je nou wil afvallen, fitter wil worden, een gezonder eet-/drinkpatroon wil, strakker in je vel wil zitten, cellulite kwijt wil, dat laagje vet kwijt wil of wil leren ontspannen.  Voor de een is dat makkelijker te bereiken dan voor de ander. 

Club Santee helpt jou om jóuw doel te realiseren en op lange termijn te waarborgen. Onder de noemer leefstijladvies (lifestyle coaching) richten we ons daarbij op voeding, beweging, ontspanning en figuurcorrectie. Deze onderdelen kunnen elk op zichzelf staan of met elkaar gecombineerd worden.

“…Voor mij geen low-carb of green-happiness diëten meer of 5 dagen afzien met gruwelijke sapjes, maar gewoon alles kunnen eten!…”

– Sascha Smulders

Voeding

Voeding of voedingsbegeleiding bestaat uit drie bij elkaar horende componenten: Energiemeting &  persoonlijke activiteiten meter, Voedingsadvies en Coaching. 

Energiemeeting & PAM

Met een energiemeting brengen we jouw persoonlijke energieverbruik in rust in kaart. Met een persoonlijke activiteitenmeter (PAM) meten we het dagelijkse energieverbruik van jouw dagelijkse activiteiten.

Voedingsadvies

Tijdens een intakegesprek stellen we op basis van jouw lichaamskenmerken, jouw doel en de uitkomsten van de energiemeting & PAM een voor jou op maat gemaakt voedingsadvies samen.

Coaching

Onder begeleiding van een gekwalificeerde personal coach behaal je op een gezonde en verantwoorde wijze het voor jou ideale resultaat.

Beweging & Ontspanning

Voor een optimaler en sneller resultaat is beweging & ontspanning van essentieel belang.  We bieden twee mogelijkheden: sporten in een warmtecabine in combinatie met huidverbetering en hot yoga.

Sporten in warmtecabine

Op basis van het voedingsadvies en jouw doel maken we een schema met oefeningen in de warmtecabine. In slechts 2 x 20 minuten per week voel jij je weer fit en vol energie!

Huidverbetering

Als je afvalt, kan je huid slapper worden. Dankzij de ozon-zuurstof therapie krijgt je huid haar oorspronkelijke flexibiliteit terug, zodat je er weer stralend uitziet.

Hot Yoga

Hot yoga vindt plaats in warmtecabines van 35-40°C. Het vermindert stress, werkt reinigend, ontspannend en bevordert aanmaak van endorfines (geluksgevoel).

figuurcorrectie

Figuurcorrectie is een ideale aanvulling op Voeding of Beweging. Figuurcorrectie bestaat uit drie losse maar te combineren componenten: Cryolipolyse,  Compressietherapie, Bodywraps.

Compressietherapie

Compressietherapie is voor de behandeling van o.a. cellulite, vetverbranding, vocht (oedeem), lymfedrainage, maar ook als sportmassage of ontspannende relaxmassage.

Bodywraps

Bodywraps van Arosha (incl. Compressietherapie) voor een versneld resultaat en is gericht op vermindering van vocht (oedeem), vetweefsel, cellulite, versteviging van huid of verhoging van metabolisme.

Cryolipolyse

Cryolipolyse (of Cryo) is een pijnloze behandeling voor verwijdering van vet door onderkoelen van vetcellen op o.a. buik, heupen, benen, billen. Club Santee is de enige Erkend Cryospecialist in Flevoland.