Klantbeleving – Alexandra (-15kg)

In 2018 begon ik mij te irriteren aan mijn gewicht.

Mijn gewicht is eigenlijk heel geleidelijk omhooggegaan. Iedere keer dacht ik “ach die ene kilo meer, die krijg ik er nog wel af”. Voordat ik het wist woog ik 84,6 kilo. Dit kwam voornamelijk door niet goed en onregelmatig eten. Vaak at ik in de ochtend en middag niets en ging pas eten met het diner. Op deze manier ligt dan ook je hele spijsvertering stil.

December 2018, dat moment wilde ik het tij keren. Ik rijd ook paard en vond het naar mijn paard toe niet eerlijk meer om met mijn gewicht te rijden. 

Toentertijd ben ik via internet op de webpagina terecht gekomen bij Ladyline, wat nu dus Club Santee is. Ik ben in februari 2019 eerst langs geweest voor een kennismakingsgesprek en had het gesprek samen met Claudia. Zij heeft mij uitgelegd hoe zij te werk gaan. Je krijgt voedingsadvies, je traint 2x per week in een verwarmde cabine. Vooral de “probleemzones” worden aangepakt. Daarbij wordt regelmatig je omvang gemeten en iedere keer als je komt word je gewogen.

Ik ben in maart 2019 vol goede moed begonnen omdat ik, zoals gezegd, helemaal klaar was met mijn overgewicht. Er wordt een speciaal schema voor je gemaakt dat na een aantal weken wordt veranderd qua oefeningen en per keer dat je komt trainen wordt de intensiteit aangepast.  Na de training in de verwarmde cabine doe je nog oefeningen buiten de cabine en daarna ga je de ozon cabine in. Deze laatste werkt mee aan een goede doorbloeding van je huid en kan je ontspannen. 

Ik heb geen moment spijt gehad dat ik deze stap heb gezet. Het is nu januari 2020 en ben nu 11 maanden bezig. Ik ben 15 kilo afgevallen. Dat niet alleen, mijn omvang is ontzettend verminderd, ik voel mij goed, en mijn conditie is verbeterd. Ik eet nu 3 hoofdmaaltijden per dag, ontbijt lunch diner, daarnaast 2x een gezond tussendoortje. Ik vind het goed vol te houden. Het trainen vind ik erg leuk en motiverend. Claudia en Caroline, de vaste begeleiders weten je iedere keer weer te motiveren en zijn enthousiast.

Mocht je ook de stap willen zetten om af te vallen, twijfel dan niet en kom ook lekker trainen bij Club Santee. Je zult echt verbaasd staan over het resultaat.

Met frisse moed 2020 ingaan voor de laatste loodjes.

Alexandra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *