GOOD VIBES ONLY!

Laatste week maart. We zijn aan het aftellen! Gezonde stress giert door ons lijf. Het is bijna zover. Na een goede voorbereiding zijn wij op zondag 31 maart in de avond nog de laatste zaken aan het regelen om maandag 1 april als Club Santee van start te gaan. 

Begin van het jaar hadden wij een planning gemaakt voor het eerste kwartaal van het jaar. Acties en verantwoordelijkheden per persoon zou ons meer duidelijkheid en rust geven….dachten wij. Maar al snel merkten mijn man en ik continue dat we toch vaak samen de acties aan het uitwerken waren. Gezellig met af en toe een goede discussie over en weer. Maar dat gaf extra scherpte. 

We maakten Iange dagen en weken met een goede back up van ons fantastische team, zodat we “op de vloer” gewoon door konden gaan. 

Het laatste weekend van maart hadden wij nog een verjaardagsfeestje van onze jongste zoon die 16 jaar werd en de klok werd ook nog een uur vooruit gezet. Dat werd een kortere nacht dan we hoopten, maar zondagochtend toch weer fris en fruitig van start voor de laatste “make-over” in het pand door onze nieuwe naam en logo door te voeren. Als laatste werden de “Club Santee tasjes” gevuld voor onze cliënten. Om zondagavond rond 21:30 uur moe maar voldaan de deur dicht te trekken. 

Maandag 1 april! Opstarten, muziek aan en net als elke andere dag met passie en liefde aan het werk. En tóch voelde het anders! 

Deze dag en uiteindelijk de hele week stond in het teken van waardering, oprechtheid, geloof en vertrouwen. Wij wilden onze cliënten oprecht bedanken. “Gewoon” omdat we dat wilden en het zo voelde. Niet een klein beetje, maar heel veel! Maar wat ons gebeurde was zo overweldigend!!! Het werd echt een feestje! Wij werden door onze cliënten bedankt en gewaardeerd. Met lieve woorden, een warme knuffel, kaarten, prachtige  planten en bloemen. 

Inmiddels zijn ook een aantal nieuwe cliënten gestart. Samenwerken aan een vernieuwde eetstijl, beweegstijl en figuurcorrectie! 

Een club van en voor elkaar. Zoals het was en zoals het blijft met meer!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *